HEALTHY LIFE CENTER
CENTAR ZDRAVOG ŽIVOTA - RADNIČKA 15 - NOVI SAD

THAI masaža


THAI MASAŽA spaja pozitivne efekte akupresure, Yoge i refleksologije. Sama masaža podrazumeva rad na energetskim meridijanima i akupresurnim tačkama. Ovaj vid masaže ima izuzetno povoljno dejstvo na probleme sa zglobovima, išijas i bolove u ramenima. Masaža povećava elastičnost tela, stimuliše rad unutrašnjih organa i poboljava cirkulaciju.

Masaže traju od 60 do 180 minuta, u zavisnosti od Vaše želje. Imajte na umu da su Tajlanđani najsrećniji kada Vas mogu masirati više od 90 minuta jer Vam tako mogu najviše i ponuditi.

Ako ste se odlučili za Thai masažu, dođite u laganoj trenerci ili ponesite čistu majicu i ugodne šire pantalone u kojima ćete ležati na tretmanu jer Thai masaža se izvodi bez ulja, preko odeće.


VRSTE MASAŽA


THAI YOGA MASAŽA Tradicionalna Tajlandska

YOGA masaža je prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela, podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, i za relaksaciju mišića.

zen masaža - kraljevska masaža

Zen masažom ćemo delovati na telo, emocije i duh. Relaksacija tela i uma omogućava Vam da se oslobodite stresa i toksina, da poboljšate dotok kiseonika i hrane u organe, kao i da poboljšate cirkulaciju.

relax masaža opuštajuća klasik

Relax masaža je blaga ugodna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjenjem protoka energije.Duboka relaksacija koja pomaže uklanjanju mentalnog i fizičkog umora. Oslobađanje hronične napetosti u ramenima, vratu i leđima